Tot Zover

Tickets & tijden

Het museum is gesloten t/m 9 februari 2021.

Daarna, tot en met 28/03 is IK BEN MIJN LICHAAM NIET te zien in Museum Tot Zover. Deze tentoonstelling is een multimediaal project dat terminaal zieke Nederlanders portretteert en vereeuwigt in de omringende werkelijkheid. Zijn we in staat om het klassieke verhaal over de dood los te laten om een vernieuwend, zingevend narratief te creëren?

LEES MEER

Regulier bezoek via tijdslots

Van woensdag tot zondag is het museum geopend voor maximaal 14 personen per tijdslot. Per dag zijn er 4 tijdslots van 1,5 uur beschikbaar. Heb je een Museumkaart? Reserveer dan ook alvast (gratis) online je kaartje. Je kan aan de deur een ticket kopen, alleen met het risico dat de kaartjes dan al uitverkocht zijn. Wees dus goed voorbereid en koop hier je tickets online!

LET OP: Een ticket is alléén in het aangegeven tijdslot geldig. Dat houdt in dat een gereserveerd museumbezoek van 11:00 tot 12:30 enkel in deze periode geldig is, en dat om 12:30 het bezoek beëindigd moet worden. Op deze manier kunnen wij het museum tussen de tijdslots door goed schoonmaken.

Privébezoek op de dinsdag

Iedere dinsdag stelt het museum tickets beschikbaar voor privébezoeken. Dit houdt in dat jij (en je gezelschap) in het geboekte tijdslot het hele museum voor jezelf hebt. De kosten voor dit exclusieve entree zijn 40 euro per bezoek. Museumkaarthouders krijgen 50% korting op deze prijs. Hiermee heb je niet alleen een rustige en inspirerende museumervaring, maar steun je het museum ook enorm. Deze tickets zijn geldig voor één huishouden, in lijn met de voorschriften van het RIVM.  Boek hier je privébezoek!

 

Tarief

Volwassenen 10,-
Jongeren 13 tm 18 jaar / 65+ / CJP / Collegekaart / Stadspas  5,-
Museumkaart / I Amsterdam City Card / ICOM   gratis
Kinderen t/m 12 jaar   gratis
Privébezoek (voor 1 gezelschap) 40,-
Privébezoek Museumkaarthouders (voor 1 gezelschap) 20,-
Audiotour door Museum en over De Nieuwe Ooster   gratis

Tijdslots

Blok 1: 11.00 – 12.30 

Blok 2: 12.30 – 14.00 

Blok 3: 14.00 – 15.30 

Blok 4: 15.30 – 17.00 

Tip: audiotour door het park

Start of vervolg je museumbezoek met een wandeling door de Nieuwe Ooster. De audiotour leidt je langs een selectie interessante grafmonumenten, je leert van alles over grafsymboliek en de bijzondere landschapstijl van de Rijksmonumentale hoofdstedelijke begraafplaats. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Audiotour en plattegrond zijn gratis verkrijgbaar aan de museumbalie.