Museumentree & Café Roosenburgh Museumentree & Café Roosenburgh

Tot Zover

Vacatures

Wanneer je bij ons werkt, heb je in ieder geval een goed verhaal op feestjes en partijen. En ja, wij spreken uit ervaring. Kijk hier voor openstaande vacatures en vrijwilligersfuncties.


Vrijwilligersfunctie

Medewerker café en museumwinkel

vanaf 4 uur p/w

Taakomschrijving Ben jij, net als collega Cheyenne, graag onder de mensen? Dan is werken in Café Roosenburgh bij Museum Tot Zover echt iets voor jou. Het museum is gevestigd op het terrein van begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster.

Wat voor kennis, vaardigheden en voorwaarden zijn nodig? Je bent 18 jaar of ouder en je woont in Amsterdam of directe randgemeente. Je spreekt goed Nederlands. Je kunt minstens een ochtend of een middag in de week ingeroosterd of opgeroepen worden. En, dat begreep je al, je bent vooral een mensvriendelijke persoon die geleerd heeft met allerlei mensen om te gaan.


Wat krijg je er voor terug? Een café, een museum en een begraafplaats als unieke werkomgeving. Minstens vier tot vijf uur werk per week. Samenwerken met gelijkgestemde en dus leuke collega’s.

Je ontvangt een reiskostenvergoeding, korting op onze winkelartikelen en je blijft op de hoogte van wat er speelt via de nieuwsbrief, via gezellige vrijwilligersbijeenkomsten en door wat jij en je collega’s elkaar vertellen. Eens per jaar gaan we samen op pad.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Zoals gezegd, je bent onder de mensen. Mensen van alle leeftijden, mensen uit alle windstreken en van allerlei komaf. Dat moet je boeien, maar dan is het ook echt de moeite waard.
Werktijden In overleg: vanaf minimaal 4 à 5 uur per week of op oproepbasis. Het café is zeven dagen per week geopend van 10.00 – 17.00, behalve op Koningsdag en tijdens het dagje uit. Het rooster is ingedeeld in ochtend- en middagdiensten. Ochtenddienst: 9.30 – 13.30 uur, middagdienst: 13.00 – 17.30 uur.
Hoe kom ik in aanmerking? Bel voor een kennismakingsgesprek met Barbara Tol, 020-694 0482, of mail naar b.tol@totzover.nl.